free web stats

Beeldschermglazen:


Meer comfort op de werkplek


Dummie

Voor achter de PC en veel meer…


U herkent het ongetwijfeld: Last van branderige ogen, pijn aan de schouders of hoofdpijn na een aantal uren intensief computergebruik.


Vaak wordt dit veroorzaakt door de verkeerde bril, omdat voor het veel kijken op de korte afstanden de leesbril en de multifocaalbril veelal niet voldoen.


Met een leesbril ziet u alleen tot een afstand van ongeveer 40 centimeter. Het is waar dat de multifocaalbril het mogelijk maakt op alle afstanden scherp te zien, maar de breedte van de kijkzone voor veraf is vrij groot, terwijl de breedte voor de korte- en tussenafstand beperkt is.


De perfecte oplossing zijn brillen met speciale glazen voor een goed zicht op de korte afstanden. Hiermee kunt u zeer gemakkelijk alles zien op deze afstanden; van uw telefoon, tot uw documenten en het beeldscherm.
Ergo® beeldschermglazen


Rodenstock heeft Ergo® beeldschermglazen ontwikkeld. De grote kijkgebieden zijn zo geplaatst dat u ongestoord en met een normale hoofd- en lichaamshouding kunt werken.


Het hoogtepunt van deze productgroep is het compleet individuele Impression Ergo FS® glas. Het houdt naast 4 individuele parameters rekening met uw persoonlijke kijkvoorkeuren. Daarmee bieden deze glazen een ongekend comfort.


Blikveld beeldschermbril

Extra groot gezichtsveld voor zowel nabij- als tussenafstand. Dit resulteert in een ontspannen, ergonomische werkhouding.


Blikveld beeldschermbril


Blikveld multifocaal

Traploos zicht van dichtbij tot veraf. Het gezichtsveld voor het werken achter een beeldscherm is relatief smal


Blikveld multifocaalbril


Blikveld leesbril

Alleen te gebruiken op een leesafstand van 30 tot 40 cm


Blikveld leesbril
Ontwerp en realisatie: PROFILOOK